Naprstni pulzni oksimeter

  0 ocen
  Cena: 42.00 €
  Stara cena: 84.00 €
  Dobavljivo:
  Čas dostave: 1-5 delavnih dni
  Barva
  Količina:   
  Za natančno merjenje srčnega utripa in zanesljivo meritev nasičenosti krvi s kisikom (SpO2). Naprstni pulzni oksimeter je enostaven in neboleč za uporabo.

  Pulzni oksimeter je medicinski pripomoček, ki se uporablja za merjenje pulza in vsebnosti kisika v arterijski krvi. Uporaba oksimetra se priporoča za vse osebe, ki imajo težave z dihali ali srcem in tudi za bolnike z astmo, bronhitisom ali pljučnico.

  Primeren je za domačo uporabo, športnike, otroke ali starejše ljudi. Uporaba je enostavna, saj pulzni oksimeter preprosto nataknemo na dobro prekrvavljen prst, rezultat meritve pa se nam kmalu izpiše na zaslonu.

  Tehnične podrobnosti:

  Dvobarvni OLED zaslon z nizko porabo energije prikazuje vsebnost kisika, srčni utrip in graf. Prikaz na zaslonu se lahko zavrti v štiri smeri. Ob nizki napetosti baterije opozori.

  Samodejni izklop 8 sekund po tem, ko ga snamemo s prsta (za daljšo dobo baterij).

  SpO2:

  • merilno območje: 70 ~ 99%
  • natančnost meritve: ± 2% (v območju 70% - 99%)
  • ločljivost: 1%

  Pulz (srčni utrip):

  • merilno območje: 30 ~ 240 utripov na minuto
  • natančnost meritve: ±2 utripa ali ±2% (kar je več)
  • ločljivost: 1

  Velikost pulznega oksimetra: 60 x 35 x 27 mm

  Teža: 29 g

  Deluje na 2× AAA bateriji (nista priloženi).

   

  Ti je izdelek všeč? Všečkaj in deli še z ostalimi prijatelji/-cami ...

  Komentarji
  Spodaj lahko oddate mnenje o tem izdelku. Vaše ocene bomo zelo veseli.
  Ime in priimek
  E-mail
  Prosimo, vnesite komentar
  Ocena izdelka

  PLAČILNA SREDSTVA
  V spletni trgovini Iznaslonjaca.si vam nudimo naslednje možnosti plačila:

  • PLAČILO PO PREDRAČUNU (UPN) - Pri izbiri plačila po predračunu prejmete na svoj e-naslov, ki ste ga navedli ob registraciji, predračun, na katerem boste imeli vse podatke za izvedbo plačila: znesek plačila, transakcijski račun, referenca/sklic, namen plačila in BIC banke. Pri izbiri plačila po predračunu boste naročeno blago plačali s splošnim plačilnim nalogom UPN (položnica). Položnico lahko najhitreje in najlažje plačate prek svoje spletne banke (Klik, Abanet, Bank@Net, Link …), lahko pa tudi na katerikoli banki ali pošti.
   Metoda plačila prek spletnih bank je med vsemi načini plačil zagotovo najhitrejša in najvarnejša ter je zato tudi najbolj zaželena. Po opravljenem plačilu nam lahko pošljete potrdilo o plačilu na naš e-naslov (info@iznaslonjaca.si), saj so vsi predračuni do potrditve plačila zgolj informativne narave. Tako boste omogočili hitrejšo obravnavo svojega naročila.
   Predračun je potrebno plačati v treh (3) delovnih dneh, v nasprotnem primeru se naročilo stornira. Vaše naročilo postane veljavno, ko ga odpošljete, cene veljajo na dan odposlanega naročila. Naročene izdelke vam pošljemo po plačanem predračunu in vas o tem obvestimo na vaš e-naslov.
  • PayPal - Paypal je sistem, s katerim lahko plačujete hitro, enostavno in popolnoma varno. Po plačilu boste po e-pošti prejeli potrdilo o plačilu, po pošti (skupaj s paketom) pa originalen račun. V sklopu PayPala je možno plačati tudi s kreditnima karticama Mastercard in Visa.


  DOSTAVA
  Paketi bodo dostavljeni preko Pošte Slovenija d.o.o..

  Poštnina in pakiranje v znesku 4,00 € se zaračunava za nakupe, ki so manjši od 100,00 € in bodo plačani po predračunu ali preko PayPal-a

  Ob naročilu nad 100,00 € je dostava brezplačna!

   

  Za naročilo večjih količin nas kontaktirajte.

  Zaupajte nam svoj elektronski naslov

  in obvestili vas bomo o aktualnih ponudbah, akcijskih cenah, novostih ...

  Spletna trgovina IZNASLONJACA.SI

  Copyright © 2018 Spletna trgovina IZNASLONJACA.SI, Ugodno in udobno.
  Prizadevamo si objavljati samo preverjene in pravilne podatke; če na naši strani odkrijete neresnične oziroma neustrezne informacije, nam to prosimo sporočite na info@iznaslonjaca.si. Fotografije ne zagotavljajo lastnosti izdelkov.

  Izdelava spletne trgovine: SPLETNI MOJSTER

  Search