Kaj trenutno kupujejo drugi

  Cena: 12.99 €
  Cena: 25.90 €

  Digitalni alkotester

  0 ocen
  Cena: 12.99 €
  Dobavljivo:
  Čas dostave: 1-5 delavnih dni
  Količina:   
  Digitalni alkotester z LCD prikazovalnikom promilov je za večkratno uporabo in izmeri količino alkohola v izdihanem zraku. Testirajte, koliko alkohola ste popili, preden se usedete za volan.

  Majhen in izredno natančen alkotester, ki vam bo prišel izredno prav v prazničnih časih, saj boste z njim lahko izmerili stopnjo alkohola v izdihanem zraku. Ob preveliki koncentraciji allkohola volan raje prepustite komu drugemu ali si naročite taksi. S tem boste poskrbeli za svojo varnost in varnost drugih udeležencev v prometu. Izognili se boste nepotrebnim visokim kaznim policije ali celo odvzemu vozniškega dovoljenja.

  Alkotester na preveliko koncentracijo alkohola v izdihanem zraku opozori tudi z zvočnim signalom. Deluje hitro in natančno, ima pa tudi indikator skoraj prazne baterije. Ob neuporabi se avtomatsko izklopi ima pa tudi vrvico za lažje prenašanje.

  Prikaz v promilih in BAC.

  Razpon: 0,0 - 1,9 g/l (0,00 - 0,19% BAC ali 0,00 - 0,95 mg/1 BRAC)

  Velik je približno 9 x 4 cm in težek samo 21 g. Deluje na 2 AAA bateriji (nista priloženi).

  Alkotester je zaradi velikosti zelo priročen, z njim pa se boste za nizko ceno izognili morebitnim velikim neprijetnostim.


  Pravno opozorilo:

  Tester alkoholiziranosti meri stopnjo alkohola v izdihanem zraku. Na podlagi teh meritev ne smete delati zaključkov o dejanskem stanju stopnje alkohola v vaši krvi. Zaradi tega naprave ne smete nikoli uporabljati za potrjevanje voznih sposobnosti ali sposobnosti opravljanja potencialno nevarnih aktivnosti. Točne podatke o stopnji alkohola v krvi lahko pridobite le s testom krvi.

   

  Ti je izdelek všeč? Všečkaj in deli še z ostalimi prijatelji/-cami ...

  Komentarji
  Spodaj lahko oddate mnenje o tem izdelku. Vaše ocene bomo zelo veseli.
  Ime in priimek
  E-mail
  Prosimo, vnesite komentar
  Ocena izdelka

  PLAČILNA SREDSTVA
  V spletni trgovini Iznaslonjaca.si vam nudimo naslednje možnosti plačila:

  • PLAČILO PO PREDRAČUNU (UPN) - Pri izbiri plačila po predračunu prejmete na svoj e-naslov, ki ste ga navedli ob registraciji, predračun, na katerem boste imeli vse podatke za izvedbo plačila: znesek plačila, transakcijski račun, referenca/sklic, namen plačila in BIC banke. Pri izbiri plačila po predračunu boste naročeno blago plačali s splošnim plačilnim nalogom UPN (položnica). Položnico lahko najhitreje in najlažje plačate prek svoje spletne banke (Klik, Abanet, Bank@Net, Link …), lahko pa tudi na katerikoli banki ali pošti.
   Metoda plačila prek spletnih bank je med vsemi načini plačil zagotovo najhitrejša in najvarnejša ter je zato tudi najbolj zaželena. Po opravljenem plačilu nam lahko pošljete potrdilo o plačilu na naš e-naslov (info@iznaslonjaca.si), saj so vsi predračuni do potrditve plačila zgolj informativne narave. Tako boste omogočili hitrejšo obravnavo svojega naročila.
   Predračun je potrebno plačati v treh (3) delovnih dneh, v nasprotnem primeru se naročilo stornira. Vaše naročilo postane veljavno, ko ga odpošljete, cene veljajo na dan odposlanega naročila. Naročene izdelke vam pošljemo po plačanem predračunu in vas o tem obvestimo na vaš e-naslov.
  • PayPal - Paypal je sistem, s katerim lahko plačujete hitro, enostavno in popolnoma varno. Po plačilu boste po e-pošti prejeli potrdilo o plačilu, po pošti (skupaj s paketom) pa originalen račun. V sklopu PayPala je možno plačati tudi s kreditnima karticama Mastercard in Visa.


  DOSTAVA
  Paketi bodo dostavljeni preko Pošte Slovenija d.o.o..

  Poštnina in pakiranje v znesku 4,00 € se zaračunava za nakupe, ki so manjši od 100,00 € in bodo plačani po predračunu ali preko PayPal-a

  Ob naročilu nad 100,00 € je dostava brezplačna!

   

  Za naročilo večjih količin nas kontaktirajte.

  Zaupajte nam svoj elektronski naslov

  in obvestili vas bomo o aktualnih ponudbah, akcijskih cenah, novostih ...

  Spletna trgovina IZNASLONJACA.SI

  Copyright © 2018 Spletna trgovina IZNASLONJACA.SI, Ugodno in udobno.
  Prizadevamo si objavljati samo preverjene in pravilne podatke; če na naši strani odkrijete neresnične oziroma neustrezne informacije, nam to prosimo sporočite na info@iznaslonjaca.si. Fotografije ne zagotavljajo lastnosti izdelkov.

  Izdelava spletne trgovine: SPLETNI MOJSTER

  Search