Kape, šali, rokavice

  Kape nas grejejo v hladnih in vetrovnih dneh, ko se temperature spustijo blizu ledišča, so pa tudi odličen modni dodatek. Pomembno je, da zimske kape izdelane iz kakovostnega materiala ter, da so dovolj tople in zračne. Za bolj športen sti, , pa so v vseh letnih časih izjemno pribljubljene kape s šiltom.

  Rokavice najpogosteje nosimo v zimskem času, včasih pa tudi jeseni in spomladi, če so temperature še vedno precej hladne. Kot pri kapah, je tudi pri rokavicah pomembno, da so izdelane iz kakovostnega materiala ter, da so dovolj tople in zračne. Izjemno priljubljene so bombažne rokavice, vendar se te hitro zmočijo, vendar pa v kolikor so kvalitetne, odlično opravljajo svojo zaščitno funkcijo pred mrazom in so zelo lep modni dodatek. Zelo radi imamo tudi usnjene rokavice, saj so trpežne, tople in nepremočljive.

  Tudi šali že dolgo nimajo več le funkcijo zaščite pred mrazom. Še vedno poznamo zimske šale, ki so izdelani iz toplega in mehkega materiala, vse bolj v veljavo pa prihajajo tudi modni šali in rute, ki predstavljajo izjemen estetski dodatek, kateri dopolni vaš stil ter ga naredi prefinjenega in popolnega.

  V primeru, da izbiraš šal ali ruto zase ali kot darilo, se je najbolje držati večnih klasik v osnovnih barvah, ki se lepo podajo k različnim modnim stilom in kombinacijam oblačil.

  Razvrsti po orderby Prikaži

  Ženska podložena kapa in šal K117, gorčično rumena

  Trenutno izdelek ni na voljo!
  Cena: 24.80 €

  Ženska kapa in šal K119, gorčično rumena

  Trenutno izdelek ni na voljo!
  Cena: 24.80 €

  Ženska kapa in šal s pom pom cofki K110, bela

  Trenutno izdelek ni na voljo!
  Cena: 28.20 €

  Ženska kapa in šal K116, gorčično rumena

  Trenutno izdelek ni na voljo!
  Cena: 24.80 €

  Zaupajte nam svoj elektronski naslov

  in obvestili vas bomo o aktualnih ponudbah, akcijskih cenah, novostih ...

  Spletna trgovina IZNASLONJACA.SI

  Search