Majice, topi in tunike

  Potrebuješ novo majčko ali topek ali rabiš darilo, pa ne veš, kaj izbrati? Majčke in topki za prosti čas so vsekakor zelo udoben in priljubljen kos oblačila ne glede na tip postave. Zelo rada ga ima prav vsaka ženska, zato moraš preveriti našo pestro ponudbo.

  Majice za prosti čas so običajno v obliki črke T in so odlična izbira tako za vsakodnevno nošenje kot tudi za različne športne aktivnosti. Ločijo se glede na velikost, material (bombaž, poliamid, poliester, elastan,...), barvo in obliko ovratnika (ovratnik v obliki črke V, okrogli ovratnik). 

  Pri izbiri majče ali topka moraš biti pozorna tudi na material, saj je od tega odvisno, kako udobno bo izbrano oblačilo. Naše majčke so izdelane iz najudobnejših materialov (najpogosteje iz kombinacije bombaža in elastana ali poliestra in elastana), ki poudarijo tvojo postavo ter so primerne tudi za tople poletne dni. Kvaliteta je vsekakor kriterij, ki ga pri nakupu majic ne gre pozabiti, saj kakovostne majice tudi po številnih pranjih ohranijo svojo prvotno obliko. Ne pozabi preveriti tudi, da se izbrana majica lepo sklada s tvojim tipom postave in preostalo garderobo.

  V naši ponudbi lahko najdete veliko trendovskih modelov: tunike, prosojne in pokrivne majčke, majčke z dolgimi ter kratkimi rokavi ali brez, majčke s tankimi naramnicami, mrežaste majčke, crop tope, majčke z globokim izrezom ter različne kombinacije le-teh. Trenutno so najbolj moderne tunike, ki se odlično podajo k pajkicam ali oprijetim hlačam.

   

  Zaupajte nam svoj elektronski naslov

  in obvestili vas bomo o aktualnih ponudbah, akcijskih cenah, novostih ...

  Spletna trgovina IZNASLONJACA.SI

  Search

  Spoštovani kupci! Zaradi učinkovitejšega preprečevanja širjenja virusa COVID-19 je v tem trenutku možno izbrati le plačilo po predračunu ali preko sistema PayPal. To je tudi edini način, da boste paket prejeli na želeni naslov. V primeru, da res nimate možnosti blago plačati v naprej, lahko izjemoma pošljem tudi po povzetju (prosim napišite to v postopku naročila pod opombe), vendar boste v tem primeru v nabiralnik prejeli le obvestilo o prispeli pošiljki, paket pa boste morali osebno prevzeti na vaši lokalni pošti.