Magične navijalke za lase

  0 ocen
  Cena: 14.20 €
  Stara cena: 20.10 €
  Dobavljivo:
  Čas dostave: 1-5 delavnih dni
  Količina:   
  Enostavno in hitro boste ustvarile mehke, svilnate in zapeljive kodre, na kratkih, srednjih ali dolgih laseh.

  Magične navijalke so inovativni stilski pripomoček, s katerim boste enostavno ustvarile zapeljive kodre. Lase navijate znotraj spirale. Navijalke so mehke, zato lahko brezskrbno tudi spite z njimi. Presenečene boste nad dosežnim učinkom in krasnimi kodri, ki vam jih bodo vsi zavidali. 

  Navodila za uporabo:

  • Lase si kot običajno umijemo s šamponom ter uporabimo regenerator (po želji).
  • Iz lasišča dobro popivnamo vodo z brisačo.
  • Sestavimo palčko, ki je priložena in jo vstavimo v magično navijalko Leverag. S palčko povlečete posamezen pramen las v navijalko. Postopek ponavljate, dokler niso vsi lasje v čarobnih navijalkah.
  • Lase posušite s sušilcem. Po končanem sušenju navijalke preprosto odstranite. V primeru, da las ne želite sušiti s sušilcem, navijalke pustite na laseh čez noč.
  • Rezultat so bujni in zapeljivi kodri!

  Opomba:

  V kompletu dobite 18 magičnih navijalk za lase (9× večje navijalke in 9× manjše navijalke).

  So ti magične navijalke za lase všeč? Všečkaj in deli še z ostalimi prijatelji/-cami ...

  Komentarji
  Spodaj lahko oddate mnenje o tem izdelku. Vaše ocene bomo zelo veseli.
  Ime in priimek
  E-mail
  Prosimo, vnesite komentar
  Ocena izdelka

  PLAČILNA SREDSTVA
  V spletni trgovini Iznaslonjaca.si vam nudimo naslednje možnosti plačila:

  • PLAČILO PO PREDRAČUNU (UPN) - Pri izbiri plačila po predračunu prejmete na svoj e-naslov, ki ste ga navedli ob registraciji, predračun, na katerem boste imeli vse podatke za izvedbo plačila: znesek plačila, transakcijski račun, referenca/sklic, namen plačila in BIC banke. Pri izbiri plačila po predračunu boste naročeno blago plačali s splošnim plačilnim nalogom UPN (položnica). Položnico lahko najhitreje in najlažje plačate prek svoje spletne banke (Klik, Abanet, Bank@Net, Link …), lahko pa tudi na katerikoli banki ali pošti.
   Metoda plačila prek spletnih bank je med vsemi načini plačil zagotovo najhitrejša in najvarnejša ter je zato tudi najbolj zaželena. Po opravljenem plačilu nam lahko pošljete potrdilo o plačilu na naš e-naslov (info@iznaslonjaca.si), saj so vsi predračuni do potrditve plačila zgolj informativne narave. Tako boste omogočili hitrejšo obravnavo svojega naročila.
   Predračun je potrebno plačati v treh (3) delovnih dneh, v nasprotnem primeru se naročilo stornira. Vaše naročilo postane veljavno, ko ga odpošljete, cene veljajo na dan odposlanega naročila. Naročene izdelke vam pošljemo po plačanem predračunu in vas o tem obvestimo na vaš e-naslov.
  • PayPal - Paypal je sistem, s katerim lahko plačujete hitro, enostavno in popolnoma varno. Po plačilu boste po e-pošti prejeli potrdilo o plačilu, po pošti (skupaj s paketom) pa originalen račun. V sklopu PayPala je možno plačati tudi s kreditnima karticama Mastercard in Visa.


  DOSTAVA
  Paketi bodo dostavljeni preko Pošte Slovenija d.o.o..

  Poštnina in pakiranje v znesku 4,00 € se zaračunava za nakupe, ki so manjši od 100,00 € in bodo plačani po predračunu ali preko PayPal-a

  Ob naročilu nad 100,00 € je dostava brezplačna!

   

  Za naročilo večjih količin nas kontaktirajte.

  Zaupajte nam svoj elektronski naslov

  in obvestili vas bomo o aktualnih ponudbah, akcijskih cenah, novostih ...

  Spletna trgovina IZNASLONJACA.SI

  Copyright © 2018 Spletna trgovina IZNASLONJACA.SI, Ugodno in udobno.
  Prizadevamo si objavljati samo preverjene in pravilne podatke; če na naši strani odkrijete neresnične oziroma neustrezne informacije, nam to prosimo sporočite na info@iznaslonjaca.si. Fotografije ne zagotavljajo lastnosti izdelkov.

  Izdelava spletne trgovine: SPLETNI MOJSTER

  Search