Pametna ura GSM z merilcem utripa

  0 ocen
  Cena: 99.90 €
  Dobavljivo:
  Čas dostave: 1-5 delavnih dni
  Barva
  Količina:   
  Pametna ura, ki je lahko tudi samostojen mobilni telefon s popolnoma okroglo številčnico ima mnogo funkcij.

  Si želite pametne ure z veliko funkcijami in nizko ceno? Potem si oglejte to čudovito pametno uro z okroglim ekranom na katerem lahko sami izbirate izgled številčnice.

  Uro lahko uporabljate s SIM kartico ali brez in v povezavi s pametnim telefonom. Z njo lahko kličete, sprejemate klice ali prebirate sms sporočila. Ura vas bo opozorila, ko boste prejeli klic, novo sporočilo ali obvestilo iz aplikacij (facebook, skype, ...). Takrat vam pametnega telefona ne bo treba vzeti iz žepa ali torbice, ampak se boste lahko oglasili kar z uro ali na njej prebrali sporočila.

  Pametna ura se preko bluetooth povezave poveže s pametnim telefonom in z njega sinhronizira podatke.

  V uro lahko vstavite micro SD kartico (do 16 GB) in si predvajate glasbo MP3 ali MP4 posnetke.

  Pametna ura ima pedometer za štetje korakov, nadzor spanja, ki vam pove, kako dobro ste spali, opozorilo za predolgo sedenje, ki vas spomni, da bi se bilo dobro malo razgibati, in merilec srčnega utripa za spremljanje telovadbe in kalorij.

  Ostale funkcije na pametni uri:

  Računalo, toplomer, štoparica, koledar, budilka, upravljanje kamere na telefonu, snemanje zvoka, predvajalnik glasbe, predvajalnik videoposnetkov, iskanje telefona, samodejna osvetlitev ekrana, merilec UV sevanja, svetovna ura, možnost menjave ozdaja.

   

  Tehnične podrobnosti:

  Deluje z android 4.3 ali več in iOS 7.1 ali več

  SIM: micro SIM

  GSM frekvence (MHz): 850, 900, 1800, 1900

  Bluetooth: 4.0 z nizko porabo energije

  RAM: 64 MB

  ROM: 128 MB

  Ločljivost ekrana: 240 x 240 px

  Baterija: 350 mAh Li-Po

  Jeziki: angleški, nemški, francoski, italijanski, ruski, španski

  Teža: 48 g

  Garancija: 1 leto

  Prenos aplikacije:

  - Mediatek Apk (verzija 1.1.1): Prenos

  pametna ura aplikacija

   

  Ti je pametna ura všeč? Všečkaj in deli še z ostalimi prijatelji/-cami ...

  Komentarji
  Spodaj lahko oddate mnenje o tem izdelku. Vaše ocene bomo zelo veseli.
  Ime in priimek
  E-mail
  Prosimo, vnesite komentar
  Ocena izdelka

  PLAČILNA SREDSTVA

  V spletni trgovini Iznaslonjaca.si vam nudimo naslednje možnosti plačila:

   • PLAČILO PO POVZETJU (z gotovino) - Pri plačilu po povzetju, plačate z gotovino, ob prejetju paketa (dostavljalcu). V kolikor ste v času dostave odsotni, lahko kasneje naročeno pošiljko plačate ter prevzamete na najbližji pošti.
   • PLAČILO PO PREDRAČUNU (UPN) - Pri izbiri plačila po predračunu prejmete na svoj e-naslov, ki ste ga navedli ob registraciji, predračun, na katerem boste imeli vse podatke za izvedbo plačila: znesek plačila, transakcijski račun, referenca/sklic, namen plačila in BIC banke. Pri izbiri plačila po predračunu boste naročeno blago plačali s splošnim plačilnim nalogom UPN (položnica). Položnico lahko najhitreje in najlažje plačate prek svoje spletne banke (Klik, Abanet, Bank@Net, Link …), lahko pa tudi na katerikoli banki ali pošti.
    Metoda plačila prek spletnih bank je med vsemi načini plačil zagotovo najhitrejša in najvarnejša ter je zato tudi najbolj zaželena. Po opravljenem plačilu nam lahko pošljete potrdilo o plačilu na naš e-naslov (info@iznaslonjaca.si), saj so vsi predračuni do potrditve plačila zgolj informativne narave. Tako boste omogočili hitrejšo obravnavo svojega naročila.
    Predračun je potrebno plačati v dveh (2) delovnih dneh, v nasprotnem primeru se naročilo stornira. Vaše naročilo postane veljavno, ko ga odpošljete, cene veljajo na dan odposlanega naročila. Naročene izdelke vam pošljemo po plačanem predračunu in vas o tem obvestimo na vaš e-naslov.
   • PayPal - Paypal je sistem, s katerim lahko plačujete hitro, enostavno in popolnoma varno. Po plačilu boste po e-pošti prejeli potrdilo o plačilu, po pošti (skupaj s paketom) pa originalen račun. V sklopu PayPala je možno plačati tudi s kreditnima karticama Mastercard in Visa.

   

  DOSTAVA

  Paketi bodo dostavljeni preko Pošte Slovenija d.o.o..

  Poštnina in pakiranje v znesku 3,50 € se zaračunava za nakupe, ki so manjši od 100,00 € in bodo plačani po predračunu ali preko PayPal-a. Za nakupe, ki so poslani "po povzetju" in so manjši od 100,00 € poštnina znaša 3,50 €. V tem primeruu kupec plača tudi provizijo, ki si jo Pošta Slovenije zaračuna za plačilo UPN naloga. Provizija je sledeča (uradni cenik Pošte Slovenije si lahko ogledate tukaj):

  • do zneska 98,00 € provizija znaša 1,05 €,
  • nad 98,00 do 501,00 € provizija znaša 1,07% od zneska in
  • nad 501,00 € provizija znaša 5,36 €.

  Ob naročilu nad 100,00 € je dostava brezplačna! Plačilo provizije krije kupec tudi v primeru naročila nad 100,00 €.

  Za naročilo večjih količin nas kontaktirajte.

  Zaupajte nam svoj elektronski naslov

  in obvestili vas bomo o aktualnih ponudbah, akcijskih cenah, novostih ...

  Spletna trgovina IZNASLONJACA.SI

  Copyright © 2018 Spletna trgovina IZNASLONJACA.SI, Ugodno in udobno.
  Prizadevamo si objavljati samo preverjene in pravilne podatke; če na naši strani odkrijete neresnične oziroma neustrezne informacije, nam to prosimo sporočite na info@iznaslonjaca.si. Fotografije ne zagotavljajo lastnosti izdelkov.

  Izdelava spletne trgovine: SPLETNI MOJSTER

  Search