Kaj trenutno kupujejo drugi

  Pametna fitnes zapestnica TW64

  0 ocen
  Cena: 29.60 €
  Stara cena: 34.90 €
  Dobavljivo:
  Čas dostave: 1-5 delavnih dni
  Barva
  Količina:   
  Ura za spremljanje športnih aktivnosti in spanja, z opozorilom za klice in sporočila.

  Pametno zapestnico povežite preko bluetooth povezave s svojim pametnim telefonom, na katerega si namestite aplikacijo za analizo športnih dosežkov in že lahko začnete.

  Fitness zapestnica meri število prehojenih korakov (pedometer), podatke pa potem sinhronizira z aplikacijo na pametnem telefonu, kjer lahko pregledujete, koliko ste prehodili, si nastavite cilje in analizirate rezultate. Aplikacija prikaže tudi porabljene kalorije in prehojeno razdaljo. Prednost tega je, da ne rabite telefona vzeti s seboj, ko greste teči, ampak lahko doma sinhronizirate podatke iz ure na telefon.

  Pametno zapestnico nosite tudi ponoči in zjutraj preverite analizo spanja.

  Z uro si lahko nastavite tudi alarm, npr. kdaj morate vzeti zdravila, in opozorila, če npr. predolgo sedite na mestu, kar ni zdravo.

  Pametna ura bo zavibrirala, če se ne boste odzvali na klic na vašem telefonu ali če boste dobili sms. Tako nikoli ne boste zamudili česa pomembnega, tudi če ne boste slišali telefona. Funkcija deluje samo na telefonih android. S pomočjo android aplikacije lahko uro uporabite tudi kot gumb za fotografiranje - ko boste pritisnili na gumb na uri, bo telefon slikal fotografijo. Tako ne boste več rabili nastavljati samosprožilca.

  Ura je zaščitena pred prašnimi delci in pred škropljenjem vode.

  Baterija zdrži približno 3 dni v stanju pripravljenosti.

  Pašček je narejen iz trpežne in udobne, na otip prijetne gume.

  Pametna fitnes zapestnica je primerna tako za moške kot ženske.

  Tehnične podrobnosti:

  Kompatibilnost: Android 4.3 ali več, iOS 6 ali več

  Bluetooth: 4.0

  Zaslon: OLED, ni občutljiv na dotik

  Baterija: 40 mAh (litijev polimer), zdrži do 72 ur

  Pašček: 24 x 2 cm

  V paketu poleg ure dobite še kabel za polnjenje in navodila.

  Garancija: 1 leto

  Prenos aplikacije:

  - Movnow plus (verzija 3.7.1): Prenos

  pametna fitnes zapestnica tw64 pedometer

  pametna fitnes zapestnica analiza spanja

  Ti je pametna fitnes zapestnica TW64 všeč? Všečkaj in deli še z ostalimi prijatelji/-cami ...

  Komentarji
  Spodaj lahko oddate mnenje o tem izdelku. Vaše ocene bomo zelo veseli.
  Ime in priimek
  E-mail
  Prosimo, vnesite komentar
  Ocena izdelka

  PLAČILNA SREDSTVA

  V spletni trgovini Iznaslonjaca.si vam nudimo naslednje možnosti plačila:

   • PLAČILO PO POVZETJU (z gotovino) - Pri plačilu po povzetju, plačate z gotovino, ob prejetju paketa (dostavljalcu). V kolikor ste v času dostave odsotni, lahko kasneje naročeno pošiljko plačate ter prevzamete na najbližji pošti.
   • PLAČILO PO PREDRAČUNU (UPN) - Pri izbiri plačila po predračunu prejmete na svoj e-naslov, ki ste ga navedli ob registraciji, predračun, na katerem boste imeli vse podatke za izvedbo plačila: znesek plačila, transakcijski račun, referenca/sklic, namen plačila in BIC banke. Pri izbiri plačila po predračunu boste naročeno blago plačali s splošnim plačilnim nalogom UPN (položnica). Položnico lahko najhitreje in najlažje plačate prek svoje spletne banke (Klik, Abanet, Bank@Net, Link …), lahko pa tudi na katerikoli banki ali pošti.
    Metoda plačila prek spletnih bank je med vsemi načini plačil zagotovo najhitrejša in najvarnejša ter je zato tudi najbolj zaželena. Po opravljenem plačilu nam lahko pošljete potrdilo o plačilu na naš e-naslov (info@iznaslonjaca.si), saj so vsi predračuni do potrditve plačila zgolj informativne narave. Tako boste omogočili hitrejšo obravnavo svojega naročila.
    Predračun je potrebno plačati v dveh (2) delovnih dneh, v nasprotnem primeru se naročilo stornira. Vaše naročilo postane veljavno, ko ga odpošljete, cene veljajo na dan odposlanega naročila. Naročene izdelke vam pošljemo po plačanem predračunu in vas o tem obvestimo na vaš e-naslov.
   • PayPal - Paypal je sistem, s katerim lahko plačujete hitro, enostavno in popolnoma varno. Po plačilu boste po e-pošti prejeli potrdilo o plačilu, po pošti (skupaj s paketom) pa originalen račun. V sklopu PayPala je možno plačati tudi s kreditnima karticama Mastercard in Visa.

   

  DOSTAVA

  Paketi bodo dostavljeni preko Pošte Slovenija d.o.o..

  Poštnina in pakiranje v znesku 3,50 € se zaračunava za nakupe, ki so manjši od 100,00 € in bodo plačani po predračunu ali preko PayPal-a. Za nakupe, ki so poslani "po povzetju" in so manjši od 100,00 € poštnina znaša 3,50 €. V tem primeruu kupec plača tudi provizijo, ki si jo Pošta Slovenije zaračuna za plačilo UPN naloga. Provizija je sledeča (uradni cenik Pošte Slovenije si lahko ogledate tukaj):

  • do zneska 98,00 € provizija znaša 1,05 €,
  • nad 98,00 do 501,00 € provizija znaša 1,07% od zneska in
  • nad 501,00 € provizija znaša 5,36 €.

  Ob naročilu nad 100,00 € je dostava brezplačna! Plačilo provizije krije kupec tudi v primeru naročila nad 100,00 €.

  Za naročilo večjih količin nas kontaktirajte.

  Zaupajte nam svoj elektronski naslov

  in obvestili vas bomo o aktualnih ponudbah, akcijskih cenah, novostih ...

  Spletna trgovina IZNASLONJACA.SI

  Copyright © 2018 Spletna trgovina IZNASLONJACA.SI, Ugodno in udobno.
  Prizadevamo si objavljati samo preverjene in pravilne podatke; če na naši strani odkrijete neresnične oziroma neustrezne informacije, nam to prosimo sporočite na info@iznaslonjaca.si. Fotografije ne zagotavljajo lastnosti izdelkov.

  Izdelava spletne trgovine: SPLETNI MOJSTER

  Search