Kaj trenutno kupujejo drugi

  Pametna ura-telefon

  0 ocen
  Cena: 47.50 €
  Dobavljivo:
  Čas dostave: 1-5 delavnih dni
  Barva
  Količina:   
  Pametna ura v katero lahko vstavite SIM kartico in jo uporabljate kot GSM telefon. Deluje tudi v povezavi s pametnim telefonom. Ima vgrajen fotoaparat.

  Pametno uro lahko z vstavljeno SIM kartico uporabljate kot pametni telefon za klicanje in prebiranje ter pošiljanje kratkih SMS sporočil.

  Uro lahko preko bluetooth povezave povežete s pametnim telefonom in dostopate do seznama zadnjih klicev in imenika s telefona. Iz telefona lahko prejemate tudi opozorila o prejetih SMS-ih in obvestilih aplikacij kot so npr. Facebook, Twitter ...

  LCD TFT zaslon pametne ure velikosti 1,56 inča je občutljiv na dotik in zelo razločen. Upravljanje z njim je enostavno kot na pametnem telefonu.

  Z uro lahko snemate kvalitetne zvoke v visoki ločljivosti. Pametna ura ima vgrajen tudi 0,3 MP fotoaparat s katerim lahko samostojno fotografirate. Lahko pa uro uporabite tudi kot daljinec za upravljanje fotoaparta na pametnem telefonu.

  Ima funkcijo proti izgubi telefona, tako da vas bo ura opozorila, če se bo telefon preveč oddaljil in se bo prekinila bluetooth povezava.

  Z uro lahko tudi poiščete svoj telefon, saj bo ta začel zvoniti, če na uri izberete funkcijo za iskanje.

  Z uro lahko predvajate svojo najljubšo mp3 ali wav glasbo iz micro SD kartice, ki jo vstavite v uro. Predvajate lahko tudi MP4 videoposnetke. Vstavite lahko micro SD kartico s kapaciteto do 32 GB.

  Pedometer: Ura šteje koliko korakov naredite in prikaže prehjeno razdaljo.

  Pametna ura ima tudi funkcijo analize spanca, da boste vedli kako kvaliteten je vaš spanec. Z uro si lahko nastavite tudi opozorilo za predolgo sedenje, ki ni zdravo. Ura vas bo opozorila, da je čas, da se malo sprehodite oz. razmigate.

  Pameta ura ima tudi koledar in računalo.

  Izbirate lahko med različnimi prikazi časa.

   

  Tehnične podrobnosti:

  Ura-telefon deluje v GSM omrežjih 850/900/1800/1900MHz.

  Kompatibilno s telefoni Android 4.1 ali več

  Bluetooth: 3.0

  RAM: 32 MB

  ROM: 32 MB

  Razširljiv spomin: do 32 GB

  Fotoaparat: 0,3 MP

  Resolucija zaslona: 240 x 240 px

  Baterija: Li-Po 380 mAh

  Čas delovanja baterije: do 180 ur v stanju pripravljenosti

  Polnjenje preko priloženega USB kabla

  Jeziki: angleščina, nemščina, francoščina, ruščina, italijanščina

  Garancija: 1 leto

   

  Prenos aplikacije:

  - BTNotification (1.1.38): Prenos

   

  Ti je pametna ura všeč? Všečkaj in deli še z ostalimi prijatelji/-cami ...

  Komentarji
  Spodaj lahko oddate mnenje o tem izdelku. Vaše ocene bomo zelo veseli.
  Ime in priimek
  E-mail
  Prosimo, vnesite komentar
  Ocena izdelka

  PLAČILNA SREDSTVA
  V spletni trgovini Iznaslonjaca.si vam nudimo naslednje možnosti plačila:

  • PLAČILO PO PREDRAČUNU (UPN) - Pri izbiri plačila po predračunu prejmete na svoj e-naslov, ki ste ga navedli ob registraciji, predračun, na katerem boste imeli vse podatke za izvedbo plačila: znesek plačila, transakcijski račun, referenca/sklic, namen plačila in BIC banke. Pri izbiri plačila po predračunu boste naročeno blago plačali s splošnim plačilnim nalogom UPN (položnica). Položnico lahko najhitreje in najlažje plačate prek svoje spletne banke (Klik, Abanet, Bank@Net, Link …), lahko pa tudi na katerikoli banki ali pošti.
   Metoda plačila prek spletnih bank je med vsemi načini plačil zagotovo najhitrejša in najvarnejša ter je zato tudi najbolj zaželena. Po opravljenem plačilu nam lahko pošljete potrdilo o plačilu na naš e-naslov (info@iznaslonjaca.si), saj so vsi predračuni do potrditve plačila zgolj informativne narave. Tako boste omogočili hitrejšo obravnavo svojega naročila.
   Predračun je potrebno plačati v treh (3) delovnih dneh, v nasprotnem primeru se naročilo stornira. Vaše naročilo postane veljavno, ko ga odpošljete, cene veljajo na dan odposlanega naročila. Naročene izdelke vam pošljemo po plačanem predračunu in vas o tem obvestimo na vaš e-naslov.
  • PayPal - Paypal je sistem, s katerim lahko plačujete hitro, enostavno in popolnoma varno. Po plačilu boste po e-pošti prejeli potrdilo o plačilu, po pošti (skupaj s paketom) pa originalen račun. V sklopu PayPala je možno plačati tudi s kreditnima karticama Mastercard in Visa.


  DOSTAVA
  Paketi bodo dostavljeni preko Pošte Slovenija d.o.o..

  Poštnina in pakiranje v znesku 4,00 € se zaračunava za nakupe, ki so manjši od 100,00 € in bodo plačani po predračunu ali preko PayPal-a

  Ob naročilu nad 100,00 € je dostava brezplačna!

   

  Za naročilo večjih količin nas kontaktirajte.

  Zaupajte nam svoj elektronski naslov

  in obvestili vas bomo o aktualnih ponudbah, akcijskih cenah, novostih ...

  Spletna trgovina IZNASLONJACA.SI

  Copyright © 2018 Spletna trgovina IZNASLONJACA.SI, Ugodno in udobno.
  Prizadevamo si objavljati samo preverjene in pravilne podatke; če na naši strani odkrijete neresnične oziroma neustrezne informacije, nam to prosimo sporočite na info@iznaslonjaca.si. Fotografije ne zagotavljajo lastnosti izdelkov.

  Izdelava spletne trgovine: SPLETNI MOJSTER

  Search