Avtomatska varilna maska

  0 ocen
  Cena: 80.00 €
  Dobavljivo:
  Čas dostave: po naročilu
  Količina:   
  Maska za varjenje z avtomatsko zatemnitvijo bo zaščitila vaše oči. Za nizko ceno si zagotovite elektronsko varilno masko, ki omogoča, da imate vseskozi obe roki na razpolago.

  Zaščitna leča je sestavljena iz tekočih kristalov, ki so občutljivi na svetlobo, kar pomeni, da bo leča prepustna za svetlobo pri normalni osvetlitvi in zatemnjena pri močni osvetlitvi. Takoj, ko začnete z varjenjem, se bo maska zatemnila. Odzivni čas je manjši od 1/1000 s. Stopnjo občutljivosti zatemnitve lahko nastavljate. Čelada je oblikovana tako, da ščiti celoten obraz in tudi ušesa. Poslikana je z ognjeno lobanjo, kot na slikah.

  Značilnosti:

  • Vidno polje: 9.2 x 4.2 cm
  • Odzivni čas: 0.15 ms - 0.2 ms
  • Čas preklapljanja od zatemnitve do svetlobe: 0.4 ms - 0.8 ms
  • UV zaščita: < 0.0003% (313 nm - 365 nm)
  • IR zaščita: < 0.027% (780 - 1300 nm), <0.085% (130 nm - 2000 nm)
  • Napajanje: litijeva baterija, ki se napaja prek sončnih celic
  • Delovna temperatura: - 5° - 55°C

  Varilna maska ima eno samo lečo in je primerna za TIG obločno varjenje z argonom.

  Garancija: 1 leto

   

  Ti je izdelek všeč? Všečkaj in deli še z ostalimi prijatelji/-cami ...

  Komentarji
  Spodaj lahko oddate mnenje o tem izdelku. Vaše ocene bomo zelo veseli.
  Ime in priimek
  E-mail
  Prosimo, vnesite komentar
  Ocena izdelka

  DOSTAVA IN STROŠKI POŠILJANJA


  PLAČILNA SREDSTVA
  V spletni trgovini Iznaslonjaca.si vam nudimo naslednje možnosti plačila:

  • PLAČILO PO PREDRAČUNU (UPN) - Pri izbiri plačila po predračunu prejmete na svoj e-naslov, ki ste ga navedli ob registraciji, predračun, na katerem boste imeli vse podatke za izvedbo plačila: znesek plačila, transakcijski račun, referenca/sklic, namen plačila in BIC banke. Pri izbiri plačila po predračunu boste naročeno blago plačali s splošnim plačilnim nalogom UPN (položnica). Položnico lahko najhitreje in najlažje plačate prek svoje spletne banke (Klik, Abanet, Bank@Net, Link …), lahko pa tudi na katerikoli banki ali pošti.
   Metoda plačila prek spletnih bank je med vsemi načini plačil zagotovo najhitrejša in najvarnejša ter je zato tudi najbolj zaželena. Po opravljenem plačilu nam lahko pošljete potrdilo o plačilu na naš e-naslov (info@iznaslonjaca.si), saj so vsi predračuni do potrditve plačila zgolj informativne narave. Tako boste omogočili hitrejšo obravnavo svojega naročila.
   Predračun je potrebno plačati v roku dveh (2) delovnih dni, v nasprotnem primeru se naročilo stornira. Vaše naročilo postane veljavno, ko ga odpošljete, cene veljajo na dan odposlanega naročila. Naročene izdelke vam pošljemo po plačanem predračunu in vas o tem obvestimo na vaš e-naslov.
  • PAYPAL - Paypal je sistem, s katerim lahko plačujete hitro, enostavno in popolnoma varno. Po plačilu boste po e-pošti prejeli potrdilo o plačilu, po pošti (skupaj s paketom) pa originalen račun. V sklopu PayPala je možno plačati tudi s kreditnima karticama Mastercard in Visa.


  DOSTAVA
  Paketi bodo dostavljeni preko pogodbenega dostavljalca podjetja Pošte Slovenija d.o.o..

  • Pošte Slovenija d.o.o. - Poštnina in pakiranje v znesku 4,00 € se zaračunava za nakupe, ki so manjši od 100,00 € in bodo plačani po predračunu ali preko PayPal-a. Ob naročilu nad 100,00 € je dostava brezplačna! 

  Za naročilo večjih količin nas kontaktirajte.

  Zaupajte nam svoj elektronski naslov

  in obvestili vas bomo o aktualnih ponudbah, akcijskih cenah, novostih ...

  Spletna trgovina IZNASLONJACA.SI

  Copyright © 2018 Spletna trgovina IZNASLONJACA.SI, Ugodno in udobno.
  Prizadevamo si objavljati samo preverjene in pravilne podatke; če na naši strani odkrijete neresnične oziroma neustrezne informacije, nam to prosimo sporočite na info@iznaslonjaca.si. Fotografije ne zagotavljajo lastnosti izdelkov.

  Izdelava spletne trgovine: SPLETNI MOJSTER

  Search