Kaj trenutno kupujejo drugi

  2x opora za palec

  0 ocen
  Cena: 7.90 €
  Dobavljivo:
  Čas dostave: 1-5 delavnih dni
  Velikost
  Količina:   
  Ščiti in korigira vaš palec v pravilno lego, zato se bodo vaše noge počutile boljše.

  Napačen položaj nožnega palca lahko povzroča bolečine. S to oporo za palec jih lahko omilite. Narejeno iz mehkega umetnega materiala z mehko gelno blazinico med palcem in kazalcem na nogi. Opora je idealna za začetni stadij hallux valgus-a (deformacija nožnega palca).

  Velikost opore z gelno blazinico je:

  • manjša opora: 7.4 × 2.5 × 2.0 cm in
  • večja opora: 8.5 x 4.1 x 2.0 cm.

  Manjša velikost je primerna za ženske, večja opora pa je primerna za vse, tako ženske kot moške.

  Lahko se opere z vodo in je tako primerna za večkratno uporabo.

  V kompletu dobite 2 opori za palec, za vsako nogo enega.

  01 opora za palec

  02 opora za palec03 opora za palec

  Ti je izdelek všeč? Všečkaj in deli še z ostalimi prijatelji/-cami ...

  Komentarji
  Spodaj lahko oddate mnenje o tem izdelku. Vaše ocene bomo zelo veseli.
  Ime in priimek
  E-mail
  Prosimo, vnesite komentar
  Ocena izdelka

  DOSTAVA IN STROŠKI POŠILJANJA


  PLAČILNA SREDSTVA
  V spletni trgovini Iznaslonjaca.si vam nudimo naslednje možnosti plačila:

  • PLAČILO PO PREDRAČUNU (UPN) - Pri izbiri plačila po predračunu prejmete na svoj e-naslov, ki ste ga navedli ob registraciji, predračun, na katerem boste imeli vse podatke za izvedbo plačila: znesek plačila, transakcijski račun, referenca/sklic, namen plačila in BIC banke. Pri izbiri plačila po predračunu boste naročeno blago plačali s splošnim plačilnim nalogom UPN (položnica). Položnico lahko najhitreje in najlažje plačate prek svoje spletne banke (Klik, Abanet, Bank@Net, Link …), lahko pa tudi na katerikoli banki ali pošti.
   Metoda plačila prek spletnih bank je med vsemi načini plačil zagotovo najhitrejša in najvarnejša ter je zato tudi najbolj zaželena. Po opravljenem plačilu nam lahko pošljete potrdilo o plačilu na naš e-naslov (info@iznaslonjaca.si), saj so vsi predračuni do potrditve plačila zgolj informativne narave. Tako boste omogočili hitrejšo obravnavo svojega naročila.
   Predračun je potrebno plačati v roku dveh (2) delovnih dni, v nasprotnem primeru se naročilo stornira. Vaše naročilo postane veljavno, ko ga odpošljete, cene veljajo na dan odposlanega naročila. Naročene izdelke vam pošljemo po plačanem predračunu in vas o tem obvestimo na vaš e-naslov.
  • PayPal - Paypal je sistem, s katerim lahko plačujete hitro, enostavno in popolnoma varno. Po plačilu boste po e-pošti prejeli potrdilo o plačilu, po pošti (skupaj s paketom) pa originalen račun. V sklopu PayPala je možno plačati tudi s kreditnima karticama Mastercard in Visa.


  DOSTAVA
  Paketi bodo dostavljeni preko pogodbenega dostavljalca podjetja Hitra Pošta d.o.o. ali Pošte Slovenija d.o.o..

  • Hitra Pošta d.o.o. - Poštnina in pakiranje v znesku 3,50 € se zaračunava za nakupe, ki so manjši od 100,00 € in bodo plačani po predračunu ali preko PayPal-a. Za nakupe, ki so poslani "po povzetju" in so manjši od 100,00 € poštnina prav tako znaša 3,50 €. V tem primeru kupec plača tudi storitev odkupnine (0,70 €). Ta strošek vam bo zaračunan že tekom naročila, tako da kurirju ob dostavi plačate znesek, ki ga vidite na koncu v košarici (brez dodatnih provizij). 
   Ob naročilu nad 100,00 € je dostava brezplačna! Strošek odkupnine se zaračuna tudi v primeru naročila nad 100,00 €.
  • Pošte Slovenija d.o.o. - Poštnina in pakiranje v znesku 4,00 € se zaračunava za nakupe, ki so manjši od 100,00 € in bodo plačani po predračunu ali preko PayPal-a. Za nakupe, ki so poslani "po povzetju" in so manjši od 100,00 € poštnina prav tako znaša 4,00 €. V tem primeru kupec plača tudi stroške odkupnine (0,70 €) ter provizijo, ki si jo Pošta Slovenije zaračuna za plačilo UPN naloga. Provizijo plačate pri dostavi poštarju, kar pomeni, da je potrebno znesku, ki ga vidite v košarici prišteti še strošek odkupnine. 
   Ob naročilu nad 100,00 € je dostava brezplačna! Stroške odkupnine ter plačilo provizije (v primeru pošiljanja preko Pošte Slovenije) krije kupec tudi v primeru naročila nad 100,00 €.

  Za naročilo večjih količin nas kontaktirajte.

  Zaupajte nam svoj elektronski naslov

  in obvestili vas bomo o aktualnih ponudbah, akcijskih cenah, novostih ...

  Spletna trgovina IZNASLONJACA.SI

  Copyright © 2018 Spletna trgovina IZNASLONJACA.SI, Ugodno in udobno.
  Prizadevamo si objavljati samo preverjene in pravilne podatke; če na naši strani odkrijete neresnične oziroma neustrezne informacije, nam to prosimo sporočite na info@iznaslonjaca.si. Fotografije ne zagotavljajo lastnosti izdelkov.

  Izdelava spletne trgovine: SPLETNI MOJSTER

  Search