Magnetni obroček proti smrčanju + maska za spanje

  0 ocen
  Cena: 13.30 €
  Dobavljivo:
  Čas dostave: 1-5 delavnih dni
  Količina:   
  Privoščite sebi in svoji dragi/dragemu kvaliteten spanec brez nepotrebnega zbujanja! V kompletku dobite tudi masko za oči.

  Magnetni obroček proti smrčanju

  Smrčanje je najpogosteje posledica zmanjšanega pretoka zraka skozi nos, ki nastane zaradi spostitve mišic grla in ust. Zaradi tega se jezik pomakne preveč nazaj v grlo in omeji pretok zraka, kar smrčanje le še ojača. Smrčanje je pravzaprav dihanje, ki ga slišimo zato, ker se premikajo mehka tkiva ob vdihu in izdihu.

  Vas vaša draga ali dragi zaradi smrčanja nenehno suva s komolcem sredi noči? Magnetni obroček proti smrčanju je prava rešitev! Enostavno si ga vstavimo v nos in pomaga pri zmajšanju glasnosti ali celo odpravi smrčanje. Magnetki iz obročka blagodejno vplivajo na oslabljene mišice in tako zagotavljajo boljši pretok zraka ter manj možnosti za premikanje mehkih tkiv in smrčanje.

  Velikost: 1.8 x 1.4 x 0.6 cm


  Maska za spanje

  Privoščite si razkošno spanje ter odpravite motečo svetlobo. Maska za spanje je univerzalna in prilagodljiva za vse velikosti glave (masko se pritdi z dvojnim elastičnim paskom). Narejena je iz skrbno izbranih materialov za maksimalno udobje vaših oči. 

  Neto teža: 9g

  Velikost: 18.0 x 8.7 cm

  V kompletu dobite magnetni obroček proti smrčanju ter zaščitno škatljico in masko za oči.

   

  Ti je izdelek všeč? Všečkaj in deli še z ostalimi prijatelji/-cami ...

  Komentarji
  Spodaj lahko oddate mnenje o tem izdelku. Vaše ocene bomo zelo veseli.
  Ime in priimek
  E-mail
  Prosimo, vnesite komentar
  Ocena izdelka

  PLAČILNA SREDSTVA
  V spletni trgovini Iznaslonjaca.si vam nudimo naslednje možnosti plačila:

  • PLAČILO PO PREDRAČUNU (UPN) - Pri izbiri plačila po predračunu prejmete na svoj e-naslov, ki ste ga navedli ob registraciji, predračun, na katerem boste imeli vse podatke za izvedbo plačila: znesek plačila, transakcijski račun, referenca/sklic, namen plačila in BIC banke. Pri izbiri plačila po predračunu boste naročeno blago plačali s splošnim plačilnim nalogom UPN (položnica). Položnico lahko najhitreje in najlažje plačate prek svoje spletne banke (Klik, Abanet, Bank@Net, Link …), lahko pa tudi na katerikoli banki ali pošti.
   Metoda plačila prek spletnih bank je med vsemi načini plačil zagotovo najhitrejša in najvarnejša ter je zato tudi najbolj zaželena. Po opravljenem plačilu nam lahko pošljete potrdilo o plačilu na naš e-naslov (info@iznaslonjaca.si), saj so vsi predračuni do potrditve plačila zgolj informativne narave. Tako boste omogočili hitrejšo obravnavo svojega naročila.
   Predračun je potrebno plačati v treh (3) delovnih dneh, v nasprotnem primeru se naročilo stornira. Vaše naročilo postane veljavno, ko ga odpošljete, cene veljajo na dan odposlanega naročila. Naročene izdelke vam pošljemo po plačanem predračunu in vas o tem obvestimo na vaš e-naslov.
  • PayPal - Paypal je sistem, s katerim lahko plačujete hitro, enostavno in popolnoma varno. Po plačilu boste po e-pošti prejeli potrdilo o plačilu, po pošti (skupaj s paketom) pa originalen račun. V sklopu PayPala je možno plačati tudi s kreditnima karticama Mastercard in Visa.


  DOSTAVA
  Paketi bodo dostavljeni preko Pošte Slovenija d.o.o..

  Poštnina in pakiranje v znesku 4,00 € se zaračunava za nakupe, ki so manjši od 100,00 € in bodo plačani po predračunu ali preko PayPal-a

  Ob naročilu nad 100,00 € je dostava brezplačna!

   

  Za naročilo večjih količin nas kontaktirajte.

  Zaupajte nam svoj elektronski naslov

  in obvestili vas bomo o aktualnih ponudbah, akcijskih cenah, novostih ...

  Spletna trgovina IZNASLONJACA.SI

  Copyright © 2018 Spletna trgovina IZNASLONJACA.SI, Ugodno in udobno.
  Prizadevamo si objavljati samo preverjene in pravilne podatke; če na naši strani odkrijete neresnične oziroma neustrezne informacije, nam to prosimo sporočite na info@iznaslonjaca.si. Fotografije ne zagotavljajo lastnosti izdelkov.

  Izdelava spletne trgovine: SPLETNI MOJSTER

  Search