Nojeva blazina za spanje kjerkoli

  0 ocen
  Cena: 19.90 €
  Dobavljivo:
  Čas dostave: 1-5 delavnih dni
  Barva
  Količina:   
  Magična blazina, ki vam pomaga do boljšega počitka, je primerna za spanec v avtu, na kampiranju, avtobusu, na potovanjih ali celo v službi. Ima edinstveno obliko, ki prekrije oči in ušesa.

  Zaradi vse hitrejšega tempa življenja najdemo vse manj časa za spanec. Skozi dneve se zato prebijamo utrujeni in nenaspani, s tem pa ogrožamo svoje zdravje. S to nojevo blazino pa si lahko kratek spanec privoščite kjerkoli ste. Tako lahko za 5 minutk na hitro zaspite, ko zjutraj čakate vlak ali avtobus na postaji. Odlična je tudi za dežurne zdravnike, gasilce ali študente, ki lahko kratko pavzo izkoristijo za hitri spanec in si tako naberejo novih moči.

  Nojeva blazina prekrije oči in deluje kot sproščujoča maska, ki prepreči svetlobi, da bi vas motila. Prekirije tudi ušesa, da vas zvoki iz okolice ne bodo motili pri spanju.

  Kadar je ne uporabljate za spanje, jo enostavno nosite okoli vratu, ki bo tako prijetno ogret.

  Blazina je zelo udobna, a kljub temu majhna in lahka. Narejena je iz kakovostne tkanine, napolnjena pa z majhnimi kroglicami. Z elastiko lahko prilagodimo velikost, da se prilega vsaki glavi.

  Velikost: 31 x 13 x 10 cm

   

  Ti je izdelek všeč? Všečkaj in deli še z ostalimi prijatelji/-cami ...

  Komentarji
  Spodaj lahko oddate mnenje o tem izdelku. Vaše ocene bomo zelo veseli.
  Ime in priimek
  E-mail
  Prosimo, vnesite komentar
  Ocena izdelka

  DOSTAVA IN STROŠKI POŠILJANJA


  PLAČILNA SREDSTVA
  V spletni trgovini Iznaslonjaca.si vam nudimo naslednje možnosti plačila:

  • PLAČILO PO PREDRAČUNU (UPN) - Pri izbiri plačila po predračunu prejmete na svoj e-naslov, ki ste ga navedli ob registraciji, predračun, na katerem boste imeli vse podatke za izvedbo plačila: znesek plačila, transakcijski račun, referenca/sklic, namen plačila in BIC banke. Pri izbiri plačila po predračunu boste naročeno blago plačali s splošnim plačilnim nalogom UPN (položnica). Položnico lahko najhitreje in najlažje plačate prek svoje spletne banke (Klik, Abanet, Bank@Net, Link …), lahko pa tudi na katerikoli banki ali pošti.
   Metoda plačila prek spletnih bank je med vsemi načini plačil zagotovo najhitrejša in najvarnejša ter je zato tudi najbolj zaželena. Po opravljenem plačilu nam lahko pošljete potrdilo o plačilu na naš e-naslov (info@iznaslonjaca.si), saj so vsi predračuni do potrditve plačila zgolj informativne narave. Tako boste omogočili hitrejšo obravnavo svojega naročila.
   Predračun je potrebno plačati v roku dveh (2) delovnih dni, v nasprotnem primeru se naročilo stornira. Vaše naročilo postane veljavno, ko ga odpošljete, cene veljajo na dan odposlanega naročila. Naročene izdelke vam pošljemo po plačanem predračunu in vas o tem obvestimo na vaš e-naslov.
  • PAYPAL - Paypal je sistem, s katerim lahko plačujete hitro, enostavno in popolnoma varno. Po plačilu boste po e-pošti prejeli potrdilo o plačilu, po pošti (skupaj s paketom) pa originalen račun. V sklopu PayPala je možno plačati tudi s kreditnima karticama Mastercard in Visa.


  DOSTAVA
  Paketi bodo dostavljeni preko pogodbenega dostavljalca podjetja Pošte Slovenija d.o.o..

  • Pošte Slovenija d.o.o. - Poštnina in pakiranje v znesku 4,00 € se zaračunava za nakupe, ki so manjši od 100,00 € in bodo plačani po predračunu ali preko PayPal-a. Ob naročilu nad 100,00 € je dostava brezplačna! 

  Za naročilo večjih količin nas kontaktirajte.

  Zaupajte nam svoj elektronski naslov

  in obvestili vas bomo o aktualnih ponudbah, akcijskih cenah, novostih ...

  Spletna trgovina IZNASLONJACA.SI

  Copyright © 2018 Spletna trgovina IZNASLONJACA.SI, Ugodno in udobno.
  Prizadevamo si objavljati samo preverjene in pravilne podatke; če na naši strani odkrijete neresnične oziroma neustrezne informacije, nam to prosimo sporočite na info@iznaslonjaca.si. Fotografije ne zagotavljajo lastnosti izdelkov.

  Izdelava spletne trgovine: SPLETNI MOJSTER

  Search